Våra Sponsorer

Tack vare våra sponsorer kan vi uppfylla våra drömmar. Vi har ett nära och personligt samarbete med alla våra sponsorer. Vi ser oss som abassadörer för deras märken vilket inte är så jobbigt när det bland annat handlar om grymma glasögon, goa sängar och spa vid havet. Vi finns för dessa företag och hjälper till expemel till internt med laganda och friskvård och externt med kundseglingar. Vi har seglat ÅF Inshore Race med TSS, Tjörn Runt med Bilia Group och BDO Match Race är ett årligt återkommande event. Vi har provsuttit BMW i8, Anna hänger som modell i Sail Racings coola butik i Stockholm, fysttesterna gör vi hos Team Hälso & Friskvård och sedan när vi är trötta vilar vi upp oss på Stenungsbaden Yatch Club. STORT TACK till alla våra goa sponsorer - utan er är vi ingenting!

 

Carpe Diem Beds of Sweden och Team Anna har samarbetat sedan 2008. Förutom att göra världens skönaste och snyggaste sängar håller Carpe Diem Beds of Sweden till i vår favoritstad, Lysekil. Så under Lysekil Womens Match i augusti varje år finns Carpes gäng med och hejar från klipporna.

"Segling för oss är precision, passion, teknik och känsla. Samma värden som vi lägger ner i våra produkter från Carpe Diem Beds of Sweden. För oss som lever och verkar på västkusten, är segling en sport som vi beundras och fascineras utav. Vi vet hur svårt det är, och vilken kunskap det krävs, att styra en båt i mot-, medvind och kuling samtidigt som vågorna piskar mot skrovet. Att få möjlighet att stötta Anna och hennes team till- och i framgång är en självklar satsning för oss. Vi delar samma passion."

Sedan starten 1999 skapar svenska märket Sail Racing innovativa och funktionella produkter i material som ger helt nya förutsät- tingar för rörlighet, andningsförmåga och komfort i en av de mest krävande sporter som finns. Utveckling av produkter sker i nära samarbete med Sail Racing Test Team, flertalet proffesionella seglare på internationell nivå. Sail Racing har deltagit som partner i flera internationella sammanhang som Volvo Ocean Race, Audi Med Cup och Americas Cup. Sail Racing har distribution i flera skandinaviska och europeiska länder. Expansionen fortsätter med en stadig tillväxt med fokus just nu på egen online-försäljning samt egna konceptbutiker.  

BDO är en av Sveriges ledande rådgivnings- och revisionsbyråer som erbjuder ett brett tjänsteutbud inom Rådgivning, Revision, Skatt och Företagsservice. Vi är ca 450 medarbetare och finns representerade på ett drygt 20-tal orter i landet. BDO International är världens femte största revisions- och konsultorganisation med ca 55 000 medarbetare fördelade på drygt 1 200 kontor i ca 150 länder. Enligt Svenskt Kvalitetsindex har BDO Sveriges nöjdaste kunder.

Bliz Eyewear är ett Svenskt glasögonmärke för aktiva människor som gillar att träna och motionera. Bliz Eyewear som lanserades 2007, har med sin unika design, flexibilitet och oslagbara prisläge, blivit ett marknadens starkaste och mest omtyckta varumärke inom tekniska sportglasögon. 
 
"Det känns fantastiskt kul och givande att få samarbeta med Team Anna som gång på gång visar att de är ett av världens bästa tjejlag i segling. Segling är en viktig sport för Bliz där det ställs tuffa krav på glasögonen avseende kvalitet och funktion. Den synlighet och aktivering vi får genom teamet är också viktig för att vi ska kunna skapa den trovärdighet och image vi vill till varumärket, säger Andreas Persson på Bliz Eyewear".


Idag tänker BMW redan på morgondagen. BMW minskar inverkan på miljön genom bilens hela livslängd – från tillverkningen över användning och service till återvinningen. Detta helhetskoncept bidrar bland annat till att BMW Group fått en topposition på Dow Jones Sustainability Group Index – en internationell lista över miljöinriktade företag.


"
Vår satsning på seglingssporten känns helt självklar med tanke på BMWs långsiktiga arbete i dessa frågor."

 

CrossFit Göta har som mål att utveckla våra medlemmars hälsa och välmående genom att erbjuda bästa möjliga träning samt en härlig gemenskap! Våra ledord är glädje, gemenskap och inspiration. Med dessa ord som ledsjärnor skapar vi en miljö där våra medlemmar får fantastiska resultat och största möjliga värde. 

Vi håller med! Med hjälp av CrossFit Göta har vi hittat verktygen för att tillsammans bygga en starkare och mer skadefri fysik som klarar alla kroppens påfrestningar under långa och tuffa tävlingsveckor. Superskoj har vi också!!

VinnGroup består av 17 nischade specialistbolag inom R&D, Digital/kommunikation och management och erbjuder konsulttjänster genom ett brett utbud av specialister.
 
Gruppen, som startade 2008 har fokus på att bygga partnerägda, nischade specialistbolag med ett gemensamt nätverk för kapital, branschexpertis och en innovativ miljö, har idag levererat framgångsrika projekt till över 200 kunder.